top of page

la carta

LA CARTA



DEGUSTACIÓ




Menú degustación

Us oferim la possibilitat de gaudir de la gastronomia diversa de Sur o no Sur amb una selecció de platets de degustació*. Aquesta opció consta de copa de benvinguda, 5 plats i unes postres. * Preu per persona, beguda no inclosa. Exclusivament a taula completa.

45 €




DE ABACERÍA

Enaltim el bon producte. ensalzamos el buen producto. Gourmet product first.




Fuenteovejuna

Pan, mantequilla de oveja y aceituna. Pa, mantega d'ovella i olives. Bread, goat milk butter and olives.

8 €



Jabugo y Jaleo

Paletilla D.O.P. Jabugo (Huelva), oli Jaleo i pa. Iberian Jabugo shoulder, Jaleo olive oil and bread.

16 €



Chicharón de Málaga

Finíssimes llesques de llom de porc fornejat, previament macerat amb manteca i especies.

10,00 €



Uvas y quesos saben a besos

Selecció de formatges d'Andalusia i raïm fresc ecològic. Fine selection of cheeses from Andalusia and fresh organic grapes.

14 €



De verdeo

Olivas códium y clabaza. Olives, codium i carbassa. Olives, codium seaweed and butternut squash

8,50 €



Cachitos de hierro y cinc

Selección de pescado en coserva casera y de conservera andaluza. Selecció de peixos en conserva, casolana o de conservera andalusa. Preserved fish selection.

18 €




CACHIROLADA




Escabeche de habichuelas verdes

Escabetx de mongeta tendra sobre ajoblanco. Pickled green beans with ajoblanco. Vegetarià. Gluten. Fruits secs (nuts). Espècies. All (ajo, garlic), sèsam i sulfits.

12 €



A falta de chicha... calamar

Calamarsons frescos sobre fondo de sípia en tinta amb cigrons i "chacinas". Fresh squids over cuttlefish sauce with chickpeas and coldmeat.

18 €



Migas "espatarrás"

Migas a la andaluza amb espàrrecs verds (rostits i en crema) i ou curat Andalusian "migas" (crumbled bread with chorizo and belly pork) with asparragus (roasted and creamy) and cured egg yolk Gluten. Espècies. All (ajo, garlic). Ou (huevo, egg). Soja (soy).

15 €



Castañuelas

Mollejas de cerdo ibérico en salsa de riñones al jerez. Lletons de porc ibèric en salsa de ronyons al xerès.

16 €



A la orza

Cortes de cuello de cerdo Ral d'Avinyó confitados en manteca, queso payoyo y aguardiente. Llesques de coll de porc Ral d'Avinyó confitades en llard, Payoyo i aiguardent. Sliced meat slowly cooked with fat, Payoyo cheese and spirits.

18 €



Olla de trigo

"Albondigón de pringá i blat en puchero. Big "pringá" and wheat meatball in "puchero" soup.

18 €



Caldereta de toro de lidia

Estofat d'autèntica carn de toro de lidia d'Écija. Authentic bull stew.

18 €




POSTRES




Pestiños y crema de queso azul del Bosque

Conté gluten, ous i làctics.

6,50 €



Pastel de naranjo en flor

Conté gluten, flor de taronger, fruita, espècies i làctics.

6,50 €



1493

Pastel de chocolate amargo con un toque de guindilla. Pastís de xocolata amarga amb un toc de bitxo. Dark chocolate cake with hot chile.

6,50 €



Olla gitana

Versió dolça d'un clàssic de les cuines andaluses on la verdura i la pera configuren unes postres autènticament originals.

6,50 €


© 2025 per SUR O NO SUR. Powered and secured by Wix

bottom of page