la carta

LA CARTA
DEGUSTACIÓ
Menú degustación
Us oferim la possibilitat de gaudir de la gastronomia diversa de Sur o no Sur amb una selecció de platets de degustació*. Aquesta opció consta de copa de benvinguda, 5 plats i unes postres. * Preu per persona, beguda no inclosa. Exclusivament a taula completa.
45 €
DE ABACERÍA
Enaltim el bon producte. ensalzamos el buen producto. Gourmet product first.
Fuenteovejuna
Pan, mantequilla de oveja y aceituna. Pa, mantega d'ovella i olives. Bread, goat milk butter and olives.
8 €
Jabugo y Jaleo
Paletilla D.O.P. Jabugo (Huelva), oli Jaleo i pa. Iberian Jabugo shoulder, Jaleo olive oil and bread.
16 €
Chicharón de Málaga
Finíssimes llesques de llom de porc fornejat, previament macerat amb manteca i especies.
10,00 €
Uvas y quesos saben a besos
Selecció de formatges d'Andalusia i raïm fresc ecològic. Fine selection of cheeses from Andalusia and fresh organic grapes.
14 €
De verdeo
Olivas códium y clabaza. Olives, codium i carbassa. Olives, codium seaweed and butternut squash
8,50 €
Cachitos de hierro y cinc
Selección de pescado en coserva casera y de conservera andaluza. Selecció de peixos en conserva, casolana o de conservera andalusa. Preserved fish selection.
18 €
CACHIROLADA
Escabeche de habichuelas verdes
Escabetx de mongeta tendra sobre ajoblanco. Pickled green beans with ajoblanco. Vegetarià. Gluten. Fruits secs (nuts). Espècies. All (ajo, garlic), sèsam i sulfits.
12 €
A falta de chicha... calamar
Calamarsons frescos sobre fondo de sípia en tinta amb cigrons i "chacinas". Fresh squids over cuttlefish sauce with chickpeas and coldmeat.
18 €
Migas "espatarrás"
Migas a la andaluza amb espàrrecs verds (rostits i en crema) i ou curat Andalusian "migas" (crumbled bread with chorizo and belly pork) with asparragus (roasted and creamy) and cured egg yolk Gluten. Espècies. All (ajo, garlic). Ou (huevo, egg). Soja (soy).
15 €
Castañuelas
Mollejas de cerdo ibérico en salsa de riñones al jerez. Lletons de porc ibèric en salsa de ronyons al xerès.
16 €
A la orza
Cortes de cuello de cerdo Ral d'Avinyó confitados en manteca, queso payoyo y aguardiente. Llesques de coll de porc Ral d'Avinyó confitades en llard, Payoyo i aiguardent. Sliced meat slowly cooked with fat, Payoyo cheese and spirits.
18 €
Olla de trigo
"Albondigón de pringá i blat en puchero. Big "pringá" and wheat meatball in "puchero" soup.
18 €
Caldereta de toro de lidia
Estofat d'autèntica carn de toro de lidia d'Écija. Authentic bull stew.
18 €
POSTRES
Pestiños y crema de queso azul del Bosque
Conté gluten, ous i làctics.
6,50 €
Pastel de naranjo en flor
Conté gluten, flor de taronger, fruita, espècies i làctics.
6,50 €
1493
Pastel de chocolate amargo con un toque de guindilla. Pastís de xocolata amarga amb un toc de bitxo. Dark chocolate cake with hot chile.
6,50 €
Olla gitana
Versió dolça d'un clàssic de les cuines andaluses on la verdura i la pera configuren unes postres autènticament originals.
6,50 €