

SUR o no SUR
Una mirada curiosa, més enllà dels tòpics gastronòmics
Al Sur o no Sur hi hem abocat dues coses en gran quantitat: molts quilòmetres a la carretera i llargues hores de biblioteca. A partir d'aquí s'engega el nostre homenatge a una terra espectacular: Andalusia.
Amb la promesa d'oferir-vos una cuina andalusa com no l'heu tastada mai, us obrim les portes a un projecte creat a partir de producte, tradició i evolució. Aquí tastareu plats tan arrelats a l'àmbit familiar que difícilment es troben a restaurants, ni dins ni fora del territori. Són plats d'àvies i besàvies; receptes de feinejar al camp i a la mar; cuina de supervivència, de temps i paciència. La nostra tasca ha estat la de buscar, tastar, estudiar i evolucionar la tradició.
Una manera nova d'assaborir un territori a través del menjar no pot deixar de banda el beure. La selecció de vins és exclusivament andalusa i Murciana. Moltes de les referències són vins naturals de bodegues menudes, capitanejades per generacions joves decidides a lluitar contra la "Andalucía vaciada" i l'acaparament del mercat vinícola.
Som el Sebastián Afonso García, a sala, i la Cristina Pitarque Martín, a cuina. Amb anys d'experiència al sector, ens hem llançat al projecte més boig i emocionant fins al moment. Nosaltres som les cares visibles, però, tenim un munt de gent (productors, distribuïdors...) que ens fa ser on som i oferir-vos el millor de cada casa. Venim del sud i del "no sud" per trobar-nos amb vosaltres en aquest petit espai del barri de Sants. Volem fer-vos gaudir! Perquè, al cap i a la fi, aquesta és la qüestió.