

carmen
relat gastronòmic en 6 actes

Estrenem per St Jordi el menú gastronòmic inspirat en el personatge femení convertit en mite
Carmen va ser creada per l'escriptor Prosper Mérimée al segle XIX. Ell la va idealitzar, Georges Bizet la va musicalitzar i el temps i les múltiples interpretacions l'han convertida en un personatge complex i avançat a la seva època, un mite.
La nostra és també una interpretació, gastronòmica en aquest cas, que ens ha permés crear un relat de cinc plats i unes postres que reuneixen les essències dels carrers de Sevilla, les nits trianeres, els gustos dels bandolers i la llibertat de la "yerbabuena" que creix als marges.
1.- Presentaciones. Mechá / tupí d'Idiazábal fumat
2.- Navajas y castañuelas. Escabetx / cítrics
3.- Triana puente y aparte. Fritada / bacallà / taronja amarga
4.- "No hemos nacido para plantar berzas". Berza jerezana
5.- Acometida. Caldereta de toro de lidia / puré albero
Postres: Libertad. Poleà / maduixes / azahar / yerbabuena
El menú està disponible, a parir del 23 d'abril, en l'horari habitual del restaurant.
Preu per persona, beguda no inclosa, 40€. Sempre se servirà el menú a taula complerta.
Per més informació i/o adaptació del menú a al·lèrgens, podeu consultar-nos al whatsapp de reserves: 931405161.