

DE VERDEO A BOTIFUERA
MENÚ DEGUSTACIÓ AL VOLTANT DE L'OLIVA
Us presentem el menú especial inspirat en el cicle de la recollida de l'oliva a Andalusia
A finals de setembre s'engega la collita de les primeres olives amb el verdeo. La temporada s'allarga fins a finals de febrer, quan se celebra el botifuera, un dinar popular que coincideix amb la recollida del darrer "capazo".
Per recollir els matisos i els usos d'aquest fruit tan abundant per terres andaluses, us hem preparat un menú de 5 plats i unes postres.
1.- MAJAO
2.- MAR DE OLIVOS
3.- AGUAÍLLO DE GAMBAS
4.- ATÚN AHUMADO
5.- ANDRAJOS DE LIEBRE
6.- POSTRE DE OLIVO Y ALMENDRAS
El menú està disponible en l'horari habitual del restaurant.
Preu per persona, beguda no inclosa, 40€. Sempre se servirà el menú a taula complerta.
Per més informació i/o adaptació del menú a al·lèrgens, podeu consultar-nos al whatsapp de reserves: 931405161.