top of page
Olivo

DE VERDEO A BOTIFUERA

MENÚ DEGUSTACIÓ AL VOLTANT DE L'OLIVA

Us presentem el menú especial inspirat en el cicle de la recollida de l'oliva a Andalusia

A finals de setembre s'engega la collita de les primeres olives amb el verdeo.  La temporada s'allarga fins a finals de febrer, quan se celebra el botifuera, un dinar popular que coincideix amb la recollida del darrer "capazo".

Per recollir els matisos i els usos d'aquest fruit tan abundant per terres andaluses, us hem preparat un menú de 5 plats i unes postres. 

1.- MAJAO

2.- MAR DE OLIVOS

3.- AGUAÍLLO DE GAMBAS

4.- ATÚN AHUMADO

5.- ANDRAJOS DE LIEBRE 

6.- POSTRE DE OLIVO Y ALMENDRAS

El menú està disponible en l'horari habitual del restaurant.

Preu per persona, beguda no inclosa, 40€. Sempre se servirà el menú a taula complerta.

Per més informació i/o adaptació del menú a al·lèrgens, podeu consultar-nos al whatsapp de reserves: 931405161.

© 2025 per SUR O NO SUR. Powered and secured by Wix

bottom of page